Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Купити ліхтарик YEMAO
Вітаю спільноту

Хочу поділитися знахідкою, бо знайшов для себе пошуковий ліхтар YEMAO, який виявився набагато кращим, ніж думав. Раніше користувався різними брендами, але або ламались після кількох місяців. А от YEMAO реально вразив. Корпус зроблений з авіаційного алюмінію. Світло — підсвічує до сотні метрів уперед. Особливо сподобалось, що YEMAO працює на акумуляторі великої ємності. Є Type-C роз’єм для швидкої зарядки. Для мене це плюс, бо часто беру ліхтар на риболовлю чи в походи. Якщо коротко — це потужний пошуковий ліхтар, який реально вартий уваги. Має кілька режимів світла. YEMAO ліхтар USB зарядка — зручно, бо можна зарядити прямо в машині. Я купував YEMAO ліхтар купити Україна зараз просто, бо ціна нормальна. До речі, бачив, що в багатьох магазинах зараз акції, тому рекомендую перевірити, бо моделі швидко розкуповують.

Ще кілька переваг, які помітив сам: – на природі освітлює величезну площу; – акумулятор тримає заряд довго — до 10 годин роботи; – можна закріпити на поясі або велосипеді. Якщо шукаєте щось якісне — YEMAO ліхтар інтернет магазин — це оптимальний варіант. Не дивіться, що бренд не такий розкручений, бо по якості не поступається відомим маркам. YEMAO ліхтар з акумулятором — це крок у майбутнє серед освітлення. Я вже планую взяти ще один для друга. Тож кому треба ліхтар на всі випадки життя, рекомендую професійний ліхтар YEMAO. Перевірено на практиці — жодного розчарування.

https://bailong-police.com.ua/product/ta...x-1600-lm/
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)